Decembermaand 2e brillenglas gratis!

2e brillenglas graris in decemberDecember is de cadeaumaand van het jaar en Arends Optiek heeft een zichtbaar cadeau voor u! De gehele maand december krijgt u het 2e brillenglas gratis!!

Goed en plezierig zien vraagt om het beste. Wij adviseren daarom de allerlaatste generatie multifocale brillenglazen.  Absolute topkwaliteit, gemaakt volgens de nieuwste technologie. Als u een mooi montuur heeft gevonden uit de montuurcollectie van Arends Optiek krijgt u van 1 december tot en met 24 december het 2e glas, van een A-merk, in dezelfde uitvoering cadeau. Enkelvoudig, multifocaal: twee glazen voor de prijs van één. Ook voor zonnebrillen, sportbrillen en leesbrillen.

Als u nog vergoeding van uw zorgverzekeraar tegoed heeft kan de bril zelfs gratis zijn. U kunt altijd binnenlopen voor vragen of advies.